Wijk bij Duurstede, 4 februari 2018. Zaterdag 10 maart vanaf 19.00 uur zal voor de 16e keer het FIT-Mix toernooi worden gehouden. In sporthal “de Rijnsloot” zal dan weer een avond recreatief worden gevolleybald. Door de fantastische medewerking van MIRI bouw uit Cothen en andere sponsors wordt het volleybalvereniging FIT ook dit jaar weer mogelijk gemaakt een mooi toernooi te organiseren!

Leuke naam

Vorm met familie, vrienden of collega’s een team met minimaal 3 dames, verzin een leuke naam voor je team en schrijf je in! Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per team en kan op de avond zelf worden voldaan. Iedereen vanaf 16 jaar met of zonder volleybal ervaring is welkom. Na de wedstrijden is onder het genot van een drankje de prijsuitreiking. Tevens is er een verloting met leuke prijzen.

Zin in deze leuke avond volleybal?

Schrijf je dan in met een team vóór 25 februari a.s. Zorg dat je er snel bij bent, want er is ruimte voor een beperkt aantal teams. Vol is vol! Mail voor opgave van je team of voor informatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha