Wijk bij Duurstede, 4 februari 2018. De tafeltennissers van Effect 1 hebben vrijdagavond met 5-5 gelijkgespeeld tegen een van de directe concurrenten, namelijk SVE. Bjorn Jansen wist op een overtuigende manier drie overwinningen binnen te slaan. Gelukkig was dat een zekerheidje voor Effect. Gert Loef wist daar een knappe winstpartij aan toe te voegen door de derde man van SVE op een geconcentreerde manier compleet uit de wedstrijd te spelen. De noppen van Gert deden een deel van het werk en de focus bij Gert de rest. Bjorn Jansen en Thom Dikhoff pakten de goede reeks van vorig seizoen weer op en wisten het dubbel vlotjes binnen te halen met een 3-0 overwinning in games. Thom Dikhoff wist in zijn enkelspelen maar niet op stoom te komen en verloor al zijn partijen.

de Schans3 - Effect 2 6-4

Nét geen gelijkspel voor Effect 2 in deze toch lastige derde klasse. Zowel Theo Wiegers als Eric Toirkens winnen redelijk makkelijk ieder twee partijen, maar de 3e man van de Schans was (deze keer) te sterk. Gerard Wijman won wel games maar helaas geen hele partij. Samen met Eric Toirkens verloor Gerard Wijman het dubbel in vijf games. Ondanks een 1-2 game-voorsprong ging dubbel toch naar de Schans. duo

Effect 3 - ONI 3 1-4

Deze keer helaas geen winst voor Rob Hamoen. Nathalie van Kuijk daarentegen won wél een partij. Zij verloor echter de openingswedstrijd van de avond in vijf spannende games. Het dubbel was ook erg spannend, maar jammer genoeg ging ook hier de beslissende vijfde game met 13-15 naar ONI. Het gevoel dat er meer in had gezeten, overheerste na die avond.

Effect 4 - ONI 5 2-3

Aangezien Olfert Zwakman moest werken werd de wedstrijd tegen Oni door Paul Eriks en John Maas gespeeld. Oni is een van de meest gelijkwaardige tegenstanders die in de poule van dit team zit. Paul Eriks startte zoals de laatste tijd gebruikelijk, met een duidelijke overwinning op de eerste man van Oni. John Maas begon prima aan de partij tegen hun tweede speelster, maar hij wist toch niet te voorkomen dat het ogenschijnlijke evenwicht in het voordeel van de tegenstandster uitviel. Geen excuses, zij speelde verrassend goed. De tweede partij van Paul Eriks tegen deze dame werd door Paul vrij eenvoudig in drie games gewonnen. Ze kon niet op tegen het continue terugbrengen van de bal door Paul. De tweede partij van John Maas werd een waar spektakel. De eerste game werd 16-14 voor John na een achterstand van 9-2 toch nog gewonnen. De tweede game werd 13-15 voor zijn tegenstander. De 3e game wist John echter weer te winnen maar daar eindigde de successtory voor de mannen uit Wijk. De 4e en 5e game werden, weliswaar nipt, maar toch beide verloren. Het dubbel was ten opzichte van vorige week al een stuk beter, maar nog niet voldoende voor de winst. in vier games werd verloren. Een 3-2 nederlaag maar met voldoende perspectief om de ontmoeting in IJsselstein met een goed gevoel tegemoet te zien.

Gerelateerde artikelen

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha