Langbroek, 15 januari 2018. Zoals zo vaak in oefenduels werden nieuwe combinaties met nieuwe spelers uitgeprobeerd. Zo ook in deze wedstrijd waarin zelfs drie nog zeer jonge SVL-ertjes de vuurdoop ondergingen. Ook de gebroeders Thijs en Sjoerd Aalbertsen (debuut) en Edo van Rossum mochten hun talenten tonen na de rust en dat in een niet eens zo gemakkelijke wedstrijd. Dat ging zeer naar behoren.

Voor de rust was er ook al een wissel, maar dat was er een uit het bestaande boekje: Martijn Verkerk werd er in gebracht in ruil voor Anis el Makrini. De wedstrijd vertoonde niet veel verschil tussen de twee ploegen en dat mag en compliment heten voor de Scherpenzelers die in de competitie een klasse lager spelen. Ze kwamen voor de pauze op voorsprong middels een vrije trap vanaf de lijn van het zestienmetergebied die loepzuiver en onhoudbaar in de kruising werd geknald.

Na de rust was vrijwel de hele achterhoede van SVL vervangen behalve Rik van Leeuwen die na een twintig minuten nog even nodig was om er een penalty in te schieten: 1-1. Aan SVL-kant werd er op verscheidene posities van spelers gewisseld waardoor er maar liefst twintig spelers aan bod kwamen. Ook Scherpenzeel verving wat spelers. Door een fout in de achterhoede bij de thuisclub werd het het uiteindelijk 1-2.

Er van uitgaande dat de leiding van SVL er wat van heeft opgestoken, gaan we aankomende zaterdag met goede moed naar Barneveld voor weer een oefenwedstrijd bij SDVB.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha