Wijk bijDuurstede, 2 januari 2018. Op woensdag 10 januari is er een introductie Tai Chi en Qigong op Sportpark Marienhoeve, in de Gymzaal bij Levitas Turnen. Tijd: 20.30 uur. Bij voldoende animo zal van hieruit een nieuwe beginnersgroep worden gestart. Tai Chi kennen veel mensen als een mooie en vloeiende bewegingsvorm welke het algehele welzijn en gezondheid bevorderd en een zachte maar effectieve workout is voor zowel lichaam als geest. Van oorsprong is het echter een effectieve krijgskunst. Qigong is de Chinese vorm van Yoga waarin veel aandacht wordt besteed aan verschillende korte bewegingsvormen in combinatie met ademhalingstechnieken.

Instructeur Paul Seelen zal deze les een mix van dit alles aanbieden in de vorm van Daoyin Qigong. Paul is hoofdinstructeur van zijn school NeiChia en geeft al sinds 2005 les in Wijk bij Duurstede. In mei 2010 ontving hij van Chinese Meester Jesse Tsao de officiele bevoegdheid om de Traditionele Tai Chi en Qigong traditie voort te zetten. De school is dan ook officieel vanuit de Chinese traditie gecertificeerd en is aangesloten bij Stichting Taijiquan Nederland.

Heeft u intresse, wees dan welkom, aanmelden is gewenst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / tel: 0638400700 Uitgebreide informatie is te vinden op website. Benodigdheden voor de les zijn loszittende kleding, schoeisel en een flesje water. Alle oefeningen worden staand uitgevoerd maar zijn ook toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha