Langbroek, 20 januari 2017. De 45-jarige Aad van den Berg wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SVL. Het bestuur van de Langbroekse eersteklasser is met Van den Berg tot een akkoord gekomen. Hij tekent voor één jaar. 

Succesvolle trainer uit de regio

De in Utrecht geboren van den Berg is een ervaren en succesvolle trainer uit de regio. Na een tijd als jeugdtrainer actief te zijn geweest, stapte hij in 2005 over naar de senioren. Met Kampong promoveerde hij naar de eerste klasse en in 2008 was hij “trainer van het jaar” in de regio Utrecht.   Vervolgens trainde hij Roda ’46, liep stage bij de beloften van FC Utrecht en promoveerde in seizoen 2014-2015 met SO Soest naar de eerste klasse. Na drie seizoenen Alphense Boys en een promotie naar de hoofdklasse zoekt van de Berg een nieuwe uitdaging in Langbroek, bij SVL.  

Ambitieuze trainer

Als bestuur denken wij met Aad van den Berg een ambitieuze trainer te hebben gevonden, die zijn enorme ervaring op de spelersgroep kan overbrengen. Wij wensen hem veel plezier en succes bij onze club.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha