Langbroek, 10 december 2017. Ondanks het winterse weer ging de wedstrijd door en ondanks dat, maar misschien nog meer door de verwachting dat SVL bij de onderste op de ranglijst weer eens drie punten zou kunnen halen waren er weer veel trouwe Langbroek supporters mee afgereisd naar Gorinchem. Het werd een deceptie.

SVL ontmoette een fris en fruitig spelend GJS en kon daar hoegenaamd niets tegenover zetten. Het begon wel veelbelovend door een knallend schot van Roben Schenk dat maar net naast ging. Maar in de 12e minuut keek SVL al tegen een achterstand aan doordat geklungel in de defensie de bal gemakkelijk achter Paul Emons getikt kon worden. GJS putte daar kennelijk zoveel spirit uit dat het in het verdere verloop van de match met strijd- en werklust overeind kon blijven. Rond de twintigste minuut beleefde SVL nog een hoogtepunt doordat een dieptepass van Danny Kuijer Willem Baaij bereikte die uithaalde, maar de keeper kon de bal keren, al ging dat ten koste van een hoekschop die door Bastin Hofman maar net naast gekopt werd.

Ook bij aanvang van de tweede helft was het weer Bastin die maar net naast schoot. Dat was het dan wel zowat. GJS was gewoon de betere ploeg en het mag bij al het niet bijster goede spel van SVL een wonder heten dat het bij 1-0 is gebleven. Trainer Koorn wisselde in 76e minuut verdediger Roben Schenk voor een aanvaller erbij. Mitchel de Vaal kwam erin en voor Danny Kuijer kwam Martijn Verkerk de aanval nog meer versterken, maar helaas, het mocht niet baten. Er waren 4 gele kaarten, eerlijk verdeeld: 2 voor GJS en 2 voor SVL waarvan 1 voor Selçuk Albayrak en 1 voor Alex van Eem, beide voor praten.

Opstelling: Paul Emons – Bastin Hofman – Rik van leeuwen – Danny Kuijer (Martijn Verkerk) – Roben Schenk (Mitchel de Vaal) – Walter Cremers – Rob van Eem – Robin Jansen – Selçuk Albayrak – Willem Baaij – Alex van Eem.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha