Langbroek, 4 december 2016. SVL speelde afgelopen zaterdag thuis tegen DHSC uit Utrecht het werd een zeer verdienstelijk gelijk spel. De eerste 10e waren voor DHSC maar daarna was SVL zeker de gelijke en bij vlagen de betere ploeg. SVL gaf geen enkele kans weg aan DHSC behoudens in de eerste minuut vanaf de aftrap werd het 1-0 door een mis rekening van de verdediging. De gehele ploeg van SVL speelde onder leiding van aanvoerder Walter Cremers zeer goede wedstrijd vanaf begin tot het einde bravo.

In de eerste minuut vanaf de aftrap miste Rik van Leeuwen de bal waardoor de speler van DHSC zomaar door kon lopen en met een schuiver Paul Emons passeerde en de 1-0 op het bord liet zetten voor DHSC. Maar Rik van Leeuwen zou na de rust deze misser weer goed maken. De 26e minuut moest Paul Emons gestrekt naar de bovenhoek duiken om een tweede doelpunt voorkomen. In de 31e minuut zag de goed spelende Willem Baaij dat de keeper van DHSC te ver voor zijn doel stond maar zijn schot ging naast. Voor aanmerking op de leiding van de scheidsrechter kreeg Rob van Eem een gele kaart in de 36e minuut. Net voor de rust was er een goede mogelijkheid voor Willem Baaij maar de bal ging over het doel. Met de stand 0-0 werd er gerust na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. De eerste 20 minuten van de tweede helft speelde zich af op het middenveld. De 65minuut werd Willem Baaij onderuit gehaald na dat hij was behandeld kon hij toch weer verder. De 73e minuut was het Alex van Eem die een kleine kans kreeg maar het werd geen doelpunt. In de 77e minuut werd Selcuk Albayrak en licht geblesseerde Roben Schenk gewisseld en kwamen Mitchel de Vaal en Martijn Verkerk het veld in. In de 78e minuut gaf Alex van Eem de bal hard voor waarop de bal keihard werd ingeschoten door Willem Baaij maar het schot werd met de voet door de keeper uit het doel geschoten. De 84e minuut werd de licht geblesseerde Willem Baaij gewisseld en kwam Anis el Makrini het veld in. SVL zette DHSC in de laatste minuten onder druk en leidde in de 86 minuut tot een penalty in een weer waar maakte een speler van DHSC hens onze Rik van Leeuwen passeerde de keeper van DHSC en werd het een verdiende 1-1 waar beide tevreden mee konden zijn.

Opstelling SVL: Paul Emons, Danny Kuijer, Rik van Leeuwen, Bastin Hofman, Roben Schenk (Martijn Verkerk), Walter Cremers, Rob van Eem, Alex van Eem, Robin Janssen, Selcuk Albayrak (Mitchel de Vaal), en Willem Baaij (Anis el Makrini).

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha