Wijk bij Duurstede, 26 november 2017. Het eerste team van Effect in de duo-competitie heeft een mooie 4-1 overwinning geboekt op Leerdam. Vorige week verloren zowel Ruud van Os als Harrie Groeneveld tegen Paul Anceaux. Ruud van Os speelde veel beter en won nu in ieder geval twee games en de vijfde game ging nipt verloren. Harrie Groeneveld nam wel volledige revanche door nu in drie games ogenschijnlijk eenvoudig te winnen. De partijen tegen de andere tegenstander werden door zowel Ruud als Harrie gewonnen. Het dubbelspel loopt de hele competitie al als een speer. Ook nu werd eenvoudig in drie games gewonnen. Hiermee is de vierde plek in de poule zo goed als veilig gesteld.

Effect 3 - SVE 10 eindigde in 0-5

Effect 3 had geen enkele kans tegen de mogelijke kampioen, SVE. Nathalie van Kuijk was het dichtst bij winst, maar haar eerste partij van de avond verloor ze in vijf games. Het score-verloop was wel extreem: 11-8, 4-11, 11-6, 1-11, 8-11. Maar helaas voor Nathalie in het voordeel van SVE. Hilly Hakkers kwam door het lastig spel van beide SVE-ers helemaal niet in haar spel en verloor ook beide partijen. Het dubbel ging gelijk op, maar toch won SVE ietwat gelukkig in vier games.

Effect 2

Het is ontzettend spannend in de poule van Effect 2 (Jeroen van der Geer en Chris Arisse). De ontknoping vindt komende donderdag plaats. Effect 2 moet een punt goedmaken op koploper Iduna. Beide teams spelen nog één wedstrijd en hebben allebei geen gemakkelijke tegenstander Dat wordt dus nog spannend volgende week.

Effect 4

Feest voor Effect 4 (Paul Eriks en Rob Hamoen ). Ze hebben al 35 punten gescoord in dit seizoen en zijn niet meer in te halen door de andere teams in de poule. Een dik verdiend kampioenschap en promotie voor dit sterke team.

Effect 5

Ook in deze poule is het spannend. Effect 5 is namelijk koploper en heeft alle wedstrijden al afgewerkt voor deze competitie. Het team op de tweede plek, De Schans, heeft twee punten achterstand en nog wel één wedstrijd voor de boeg. Maar tegen een sterkte tegenstander. Mocht de Schans gelijk eindigen met Effect , geldt het onderling resultaat. Ook dat is gelijk, dus in dat geval moet er games geteld worden om te bepalen wie zich kampioen mag noemen. Het wordt dus spannend in de wachtkamer voor John Maas, Olfert Zwakman en Maazen.

Gerelateerde artikelen

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha