Langbroek, 25 november 2017. Ook tegen Bennekom kon SVL geen vuist maken, er werd in de eerste helft goed georganiseerd gespeeld maar kansen kwamen er voor SVL geheel niet. In de tweede helft waren de eerste minuten voor SVL met toch een paar kleine kansjes maar daar bleef het bij. Het zou tot het eind van de wedstrijd duren voor dat het hard werkende SVL zich gewonnen gaf. Komende zaterdag kan SVL hun borsten nat maken want dan komt DHSC op bezoek.

In de 7e minuut moest Paul Emons een doorgebroken speler van Bennekom de bal van zijn schoen pakken. De 11e minuut was er een kleine kans voor Robin Jansen uit een voorzet van Mitchel de Vaal tikte hij de bal net naast. Ook Willem Baaij probeerde het in 17e minuut van afstand maar zijn hard geschoten bal ging naast. Met de stand 0-0 werd er gerust en na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. Rob van Eem kreeg in de 48e minuut een gele kaart voor onderuit halen van een tegenstander. In de 53e minuut een hard geschoten bal van Bennekom ging voorlangs het doel van Paul Emons. In de 61e minuut werd Willem Baaij gewisseld die niet goed in de wedstrijd zat en kwam Rik van Leeuwen het veld. De 80 minuut moest de geblesseerde Mitchel de Vaal het veld verlaten en kwam Aziz Salama hem vervangen. Bennekom kreeg recht voor het doel in de 83e minuut een vrije trap, die werd heel snel genomen zodat de verdediging van SVL niet kon reageren op de speler van Bennekom die de bal aangespeeld kreeg, liep op keeper Paul Emons af en gaf hem geen kans dus 1-0 voor Bennekom. In de 85e minuut werd de geblesseerde Roben Schenk vervangen door Martijn Verkerk. Een misverstand in de verdediging van SVL zorgde dat Bennekom op een 2-0 wist kwam. Met deze uitslag moet SVL de komende wedstrijden punten halen om niet in het onderste gedeelte van de eerste klasse C1 te blijven.

Opstelling SVL; Paul Emons, Rob van Eem, Bastin Hofman, Roben Schenk (Martijn verkerk), Danny Kuijer, Walter Cremers, Robin Janssen, Willem Baaij (Rik van Leeuwen), Selcuk Albayrak, Alex van Eem en Mitchel de Vaal (Aziz Salama).

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha