Cothen, 22 oktober 2017. Na de nederlaag van vorige week tegen VV Maarssen was het motto "Verliezen is geen optie". Lekker voetballen en ons zelf belonen met drie punten !

Na een rommelig begin pakte beide teams al snel hun eigen spel op. Na 20 min. een mooie aanval van SVF vanuit het middenveld, een mooie pass naar Debbie die hem er jaagt,1-0 ! Niet snel daarna via een lastige ingooi balverlies voor SVF, waar Amsvorde helaas direct goed gebruik van maakte en zo de stand op 1-1 bracht.

SVF probeerde weer in het spel te komen en de bal lekker over te tikken. Dan wat flipperkast voetbal in het vijf meter gebied van Amsvorde. Maar met de juiste mensen op de juiste plaats,een kans op doel. De keepster van Amsvorde kon hem net onderkant lat eruit tikken. Maar Sharuska bleef kalm en koos opnieuw een hoek, 2-1.

Wat er ook gebeurd, er zal altijd geknokt worden tot de laatste minuut van de strijd. De coaches Tim en Roy moesten echter afgelopen dagen flink puzzelen in de opstelling. Op de training vielen er paar dames geblesseerd uit. Maar met wat improvisatie, en wat schuiven tussen SVF VR1 en VR2 konden beide teams een goede wedstrijd op de mat leggen. (SVF VR2 had het veld opgewarmd en won met 3-2.)

Dan een vrije trap voor Amsvorde, die door SVF weggekopt werd. Over en weer volgde kansen Zo kreeg Amy de kans om het doel van de tegenstanders van dichtbij te bekijken maar viel helaas uit met een blessure aan haar hamstring. Niet veel later kreeg Debbie nog een kans om het af te maken, met een goeie karate trap schopt ze de bal op het doel maar tevergeefs.

Met bloed, zweet en tranen hielden de meiden van SVF het redelijk goed vol. Het is spannend maar nog niet gespeeld tot de laatste fluit signaal.

Onze snelle spitta Debster kon nog een keer het doel benaderen, met voetbal moet je om je heen kijken en kijken waar je heen schiet. Normaal doet ze dat, het is waarschijnlijk de warmte en vermoeidheid die toeslaat.

Als ze 4 meter naar links schoot dan ging die in de straks langs de paal erin. Nog steeds 2-1 voor maar nog een doelpunt hangt in de lucht.

Nog een paar kansen in het zestien meter gebied van Amsvorde. De keepster was niet heel groot maar stond te keepen als Edwin van de Sar. Dan een op maat gemaakte voorzet van Anne naar Jesler die vervolgens haar 1e doelpunt maakt 3-1 !

Amsvorde krijgt nog een kans om op de helft van SVF te komen. Gelukkig stond onze Pat ook heel goed te keepen en konden we met de eindstand van 3-1 de punten bijschrijven.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha