Cothen, 10 oktober 2017. Onze 2e competitiewedstrijd, de eerste uitwedstrijd in Maarssen. Een wat regenachtige dag maar toen we eenmaal het veld op gingen scheen de zon weer !

Ballen door de lucht

Na enkele minuten spelen kregen we de eerste corner tegen, en met veel geluk van Maarssen… was het toch echt een doelpunt. 1-0 achter. We herstelden maar het ging nog niet zo goed. We kregen veel ballen door de lucht die we net niet goed opvingen. We waren niet fel genoeg en het lukte allemaal net niet. Na ongeveer 15 min. kregen we corner nummer 2 tegen… en ook die zat er weer in met een gelukje. We raapte ons zelf weer bij elkaar en deden opnieuw ons best.

Duels winnen

De 2e helft, wat ons meegegeven werd door de coaches was dat we alle duels moeten winnen en feller moeten zijn. Zo gezegd, zo gedaan. De start van de 2e helft was goed, gecontroleerd en fel. Vele aanvallen gehad, en vaak nog goed ook. Erg jammer dat die er steeds niet in wilde. Na een prachtig schot van Sharuska dachten we even blij te zijn. Maar ze schoot op de lat in plaats van op het doel. Hij stuiterde terug over de lijn, of toch voor de lijn? Dat wist de scheids niet dus hij besloot dat het geen doelpunt was. Er werd weer prima gevoetbald maar we hadden veel onnodige fouten en pech vandaag. Nog steeds waren er mooie aanvallen aan beide kanten en stond onze spits keihard te strijden voorin. Maar er vielen weer geen doelpunten bleeef de stand ongewijzijgd.

Eindstand 2-0 verloren, misschien hadden we pech vandaag. En we kunnen beter, veel beter. En dat gaan we volgende week Zondag thuis laten zien tegen Amsvorde om 13:30. Komen jullie gezellig kijken?

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha