Cothen, 10 oktober 2017. Op deze sombere zaterdagmiddag was Kesteren de tegenstander, zij hadden reeds drie punten uit twee wedstrijden. Vaste keeper Kevin Kroon moest helaas verstek laten gaan, Edwin Bakker verdedigde deze keer het doel van SVF.

Eerste punten

Al gauw bleek dat SVF in deze wedstrijd de eerste punten zou kunnen pakken. In de 25ste minuut wist Mick van de Bildt zich vrij te spelen op links. Zijn voorzet was op maat voor Regino Odijk en koppend was daar de voorsprong voor SVF (0-1) Zowel SVF als Kesteren kregen de kans om te scoren, maar beide keepers hielden hun doel verder schoon tot de rust. In de 10de minuut van de 2e helft een voorzet vanaf rechts die keurig door Sander Mocking tot doelpunt werd verwerkt.(0-2). Een mooie voorsprong, maar had SVF de voorgaande wedstrijden niet een voorsprong uit handen gegeven?.

Veel overtredingen

Twee minuten later maakte Kesteren de aansluitende treffer (1-2). SVF bleef de betere ploeg. Kesteren had veel overtredingen nodig, wat het spel niet ten goede kwam. In de 63ste minuut mocht SVF een penalty nemen na een overtreding op Sander Mocking. Deze werd onhoudbaar ingeschoten door Julien Heijmans (1-3). Er werden wissels ingebracht. Bart van Dijk voor Roel Barten en Wesley Nagel voor Regino Odijk, Tien minuten voor tijd was een vrije schop van Kesteren onhoudbaar en kwam de stand op 2-3. Het werden nu spannende laatste minuten. Ter versterking van de verdediging werd Remco den Broeder ingebracht. Jammer was dat Julien Heijmans het veld moest verlaten ( 2x geel). Een rode kaart die niet nodig was . Het verlossende eindsignaal klonk als muziek in de oren. De drie punten gingen mee naar Cothen. Zaterdag 14 oktober a.s. een streekderby. Na heel veel jaren weer een wedstrijd SVF-DEV en wel om 14.30 uur.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha