Langbroek, 3 oktober 2021. Afgelopen zaterdag speelde SVL de uitwedstrijd tegen Roda '46 in Leusden en verloren maar nip met 1-0. SVL speelde een goede wedstrijd maar had veel pech, er werd zelf viermaal op de lat geschoten door SVL. Bij SVL ontbraken Walter Cremers die was voor zijn werk in Portugal, Willem Baaij voor studie en Kevin van Leeuwen was aan het verhuizen. Bart Bruine was begonnen na een jaar van blessureleed om de komende weken weer te kunnen spelen, maar helaas voor hemzelf blesseerde hij zich weer bij de laatste training. We hopen dat de blessure voor hem mee zal vallen, sterkte.

De wedstrijd was nog geen 10e minuut oud, toen Jens van Doorn uit een goede aanval hard op de lat schoot. SVL bleef met betere spel de druk op Roda'46 houden. In de 14e minuut was er een kleine kans voor Ali Alkan maar de bal werd gestopt door de keeper Roda'46. In de 26e minuut een corner van Jens van Doorn werd door Ali Alkan ingetikt maar de keeper van Roda'46 tikte de bal via de lat tot corner. De 28e minuut kopte Victor van de Bor de bal uit een voorzet, maar net voorlangs. De 30e minuut schoot Freek van Wijk ook uit een voorzet op de lat. Mathijs Mocking keepte een zeer goede wedstrijd en onderbrak diverse kansen die voort kwamen uit aanvallen van Roda'46. In de 42e minuut haalde Rik van Leeuwen een door gebroken speler onderuit binnen de lijnen, dat was geel en een penalty. Bij het nemen van het penalty stelde Mathijs Mocking zich zo op dat de speler van Roda'46e de bal in de andere hoek ging schieten en Mathijs Mocking stopte het penalty. Na de rust kwam SVL ongewijzigd het weer in. De 51e minuut werd het tegen de verhouding in 1-0 voor Roda'46 een doorgebroken speler schoot op doel maar Mathijs stopte de bal maar de wegspringende bal werd alsnog ingeschoten. In de 56e werd Bart van Lankeren gewisseld en kwam Selcuk Albayrak het veld in. De 58e minuut schoot Ali Alkan uit een vrij trap op de lat. De 70e minuut werd Bart Aalbertsen gewisseld en kwam Timon Brandsen het veld in. Mathijs Mocking behoede SVL voor dat het geen 2-0 werd. SVL had zeker een gelijk spel verdiend maar helaas, wel het betere van het spel maar geen doel punten kunnen maken.

Aankomende zaterdag wordt er gespeeld thuis tegen FC De Bilt aanvang 14.30 uur.

Opstelling SVL: Mathijs Mocking, Jeff van de Bult, Dennis van de Weerd, Bart Aalbertsen (Timon Brandsen),Jens van Doorn, Ali Alkan, Bart van Lankeren (Selcuk Albayrak),Jorrit Fiegen, Rik van Leeuwen, Freek van Wijk en Viktor van de Bor.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha