Langbroek, 19 september 2021. Na een week vol uitdagingen kunnen we mededelen dat Joël Titaley voor de rest van het seizoen is vastgelegd als hoofdtrainer bij de mannen van SVL 1. De 44-jarige oefenmeester uit Ede neemt vanaf dinsdag 21 september de leiding over de selectie en tekent voor één seizoen bij de Langbroekse eersteklasser.

De afgelopen week hebben we met Joël een aantal goede en constructieve gesprekken gevoerd en dat heeft geleid tot zijn aanstelling als trainer. Joël voetbalde in het verleden bij Lunteren, Ajax en DOVO. Als trainer was hij actief bij o.a. DTS Ede, Zwart-Wit en VV de Meern. Hij is in het verleden 19 jaar werkzaam geweest bij de luchtmobiele brigade van het leger. De laatste zes jaar was hij in diverse functies werkzaam bij de KNVB o.a. als docent bij de trainersopleiding. Bij de Oranje dames deed hij de wedstrijdanalyses tijdens het WK 2019 in Frankrijk en de Olympische spelen in Japan.

Joël heeft aangegeven de uitdaging graag aan te gaan en hij kijkt er naar uit om vanaf volgende week op het veld te staan met de mannen van SVL 1.

We zijn zeer content met de aanstelling van Joël en wensen hem veel plezier een fijn seizoen toe bij SVL.

Van het bestuur

Vorige week werden we geconfronteerd met de uiterst vervelende situatie, dat de trainer van het eerste er voor koos om elders aan de slag te gaan. Als bestuur zijn we trots op de geweldige inzet van de SVL’ers die er in geslaagd zijn deze tegenslag te verwerken en de ontstane vacature binnen een week in te vullen.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha