Langbroek, 5 september 2021. Bij de beker wedstrijd in Veenendaal hebben wij beter genoten als de voor gaande wedstrijden, er werd beter samen gespeeld en meer overleg was er gaande. De jongste debutant Bart van Lankeren speelde een hele goede wedstrijd en zette SVL na een achter stand van 1-0 al vroeg weer op gelijke hoogte 1-1. Bij SVL waren er nog steeds een aantal geblesseerden. Jens van Doorn en Bart Bruijne gaan de komende weken weer spelen. De wedstrijd eindigde in een 4-1 voor SVL en zeker gezien de tweede helft was het verdiend, De Merino's kwamen er niet meer aan de pas. Aankomende zaterdag speelt SVL voor de beker thuis tegen VRC om 14.30 uur.

In de 6e minuut kwam De Merino’s door een doorloop bal op 1-0 een kleine verdediging fout. Maar in de 8e werd de bal op links voorgegeven door Glenn Linnebank waarop Bart van Lankeren er beheerst 1-1 van maakte en de keeper van De Merino’s het nakijken gaf. In de 11e minuut werd binnen de lijnen Ali Alkan hard onder uit gehaald maar de scheidsrechter liet door spelen, het was volgens mezelf een geheid penalty. In de 12e minuut ging Matthijs Mocking in de fout maar het liep goed af. Daarna heeft Matthijs Mocking diversen keren De Merino’s van een doelpunt af gehouden, dus we kunnen wel stellen dat hij goed gekeept heeft. In de 30e minuut was er een goede kans voor Ali Alkan Maar hij miste de bal half. Voor de rust liepen Glenn Linnebank en Kevin van Leeuwen nog een lichte blessure op maar konden na behandeling weer door spelen en zo ging de rust in met de stand 1-1.Na de rust kwam Walter Cremers het veld in voor Glenn Linnebank. In de 52e minuut maakte Ali Alkan beheerst 2-1 uit een voorzet van Bart van Lankeren. In de 70e minuut werd Victor van de Bor gewisseld en kwam Jurre van Droffelaar het veld in. De 80e minuut werd Jorrit Fiegen gewisseld en kwam Timon Brandsen het veld in. De 83e minuut maakte Ali Alkan er 3-1 van voor SVL uit een voorzet van Freek van Wijk. De 86 minuut werd Freek van Wijk gewisseld en kwam Mart van Rossum het in. In de 87e minuut werd er een penalty door scheidsrechter gegeven aan SVL en die werd door Timon Brandsen beheerst ingeschoten en zo werd het 4-1 voor SVL en dit was tevens de eindstand.

Opstelling SVL: Matthijs Mocking, Kevin van Leeuwen, Jeff van de Bult. Dennis van de Weerd, Rik van Leeuwen, Glenn Linnebank (Walter Cremers), Victor van de Bor (Jurre van Droffelaar), Bart van Lankeren, Jorrit Fiegen (Timon Brandsen), Ali Alkan en Freek van Wijk (Mart van Rossum).

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha