Langbroek, 22 augustus 2021. Het is 60 jaar geleden dat SVL opgericht is in Langbroek. Een sportvereniging die bekend is in de wijde omtrek.

Als eerste hadden we de afdeling voetbal, maar in de loop van de jaren kwamen daar meerdere afdelingen bij (en verdwenen ook weer afdelingen) zoals; gym, tafeltennis, tennis en badminton. Op het ogenblik heeft SVL de afdelingen voetbal, gym, tennis en volleybal.

Nu 60 jaar later is er een prachtig complex te zien als je Langbroek binnen komt rijden. De club draait al jaren op trouwe vrijwilligers wat de club erg betrokken maakt. De combinatie van prestatie (het eerste elftal speelt eerste klasse) en plezier is hieruit op te maken, de groeiende jeugd zorgt ervoor dat het een levendige club is.

Helaas konden we in juni ons jubileum niet vieren, daarom gaan we het 60 jarig seizoen vieren. Op 11-9 om 17.30 in de voetbalkantine trappen we af met de presentatie van het jubileum logo. Later in het seizoen organiseren we allerlei activiteiten voor jong en oud. Om een tipje van de sluier op te lichten; FIFA toernooi, playbackshow, veteranen middag, jubileum kaarten, jeugdkamp, voetvolleybaltoernooi en nog meer!

Vriendelijke groet de jubileum commisie

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha