Wijk bij Duurstede, 20 maart 2021. Het voorjaar zit al in de lucht, 1 april starten we weer aan een nieuw vaarseizoen bij WSV Rijn en Lek. Door de leden wordt al hard gewerkt om de steigers, het clubhuis en het terrein gereed te maken.

Na afgelopen jaar is de watersport erg in trek als gevolg van de beperkte mogelijkheden om te reizen. De vereniging heeft vorig jaar veel nieuwe leden kunnen verwelkomen met een ligplaats aan de nieuwe steigers. Wie nu lid wilt worden kan gebruik maken van de wachtlijst. WSV Rijn en Lek heeft als doel het beoefenen en bevorderen van de watersport en wordt in stand gehouden door de leden.

Verenigingsboot

Wil je toch vast varen en kennismaken met de vereniging dan bestaat nu de mogelijkheid om gebruik te maken van een verenigingsboot. Je deelt het gebruik met andere leden, hoe het werkt lees je op onze website.

Zeillessen jeugd

Voor de jongeren die willen leren zeilen hebben is er nog ruimte, voor hen starten we op 12 mei weer met de jeugd zeillessen. WSV Rijn en Lek organiseert al vele jaren cursussen zeilen voor de jeugd vanaf 8 jaar. Een aantal enthousiaste leden geeft op drie niveaus zeilles, van beginners tot gevorderden. In 10 lessen op woensdagavond wordt toegewerkt naar een erkend CWO diploma onder leiding van erkende instructeurs. De inschrijfdatum sluit op 1 april, schrijf je snel in want vol is vol. We hopen natuurlijk op een mooie zomer maar ook op verbetering van de omstandigheden waardoor we weer gebruik kunnen maken van onsfraaie clubhuis De Ark met het mooiste terras van Wijk. Kijk voor meer info op onze nieuwe website: www.rijnenlek.nl of kom langs op de vereniging!

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha