Wijk bij Duurstede, 3 oktober 2020. Vorige week stonden er nog heel wat ouders langs de zijlijn toen Dorsteti MB1 thuis speelde tegen Kampong. Dat was vandaag als gevolg van de meest recente coronamaatregelen helaas anders. De laatste wedstrijd in de voorcompetitie (uit tegen Haaskamp MB1) werd enkel bijgewoond door de teambegeleiders. Het thuisfront werd op de hoogte gehouden middels berichtgeving in WhatsApp.

Laatste wedstrijd

Op papier stond het team uit Wijk vandaag niet zo’n spannende wedstrijd te wachten als vorige week tegen Kampong. Maar de Wijkse dames onderschatten de tegenstanders nooit. Ook vandaag gingen zij daarom supergemotiveerd het Amerongse hockeyveld op. In het eerste kwartier moesten zij even hun draai vinden, maar dit duurde niet lang. In de rust was de tussenstand 0-5 in het voordeel van Dorsteti.

Ongeslagen

Na de gebruikelijk peptalk van trainer Edwin in de rust maakten de meiden de wedstrijd fanatiek, maar sportief als altijd af met een eindstand maar liefst 0-11! Hiermee staat Dorsteti ongeslagen bovenaan in de poule, met 5 punten afstand van nummer 2 Kampong. Bekijk hier een videosamenvatting van de wedstrijd.

voorcompetitie

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha