Wijk bij Duurstede, 18 september 2020. Op zaterdag 19 september start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2020. In het hele land gaan de lotenverkopers op pad om hun club een financiële stimulans te geven. Dit doen ze niet zomaar. De leden van BadmintonClub Ricochet zetten zich dit jaar in voor een spetterend jubileum. Volgend jaar bestaat deze supergezellige club namelijk 50 jaar!

Steun van de omgeving

Albert van Kuijk, clubcoördinator van BadmintonClub Ricochet: “Onze leden gaan zich dit jaar inzetten om extra geld op te halen voor het 50-jarig jubileum, zodat we een mooi feest kunnen vieren. Wij hopen dat onze omgeving ons hierin steunt en we zo ons doel behalen!” Vrienden, familie en inwoners in de omgeving van Wijk bij Duurstede dragen bij aan het clubdoel door een lot te kopen. Dit jaar is dat weer door de Grote Clubactie mogelijk gemaakt met een handige online tool. Lotenkopers maken kans op een van de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-.

80% van de opbrengst gaat naar de club

De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. Elk jaar wordt zo’n € 9 miljoen opgehaald. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de clubkas. BadmintonClub Ricochet is een van de ruim 5.300 verenigingen die deelnemen. Iedere club bepaalt zelf specifieke clubdoelen.

Trouwe lotenverkopers

De leden van BadmintonClub Ricochet doen ieder jaar actief mee aan de Grote Clubactie. Vorig jaar werd er meer dan € 1.000 opgehaald. De opbrengst was toen bestemd voor een shuttlekanon. Dat is inmiddels aangeschaft en in gebruik genomen.

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 9 december 2020. Vanaf 10 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha