Wijk bij Duurstede, 16 september 2020. De Biljartvereniging Duurstede bestaat als sinds december 1955 en is gevestigd in het Feuniksgebouw, Walplantsoen 14 te Wijk bij Duurstede. De vereniging is geheel zelfstandig en dus niet gebonden aan een horeca gelegenheid. Het is een besloten vereniging en dus alleen toegankelijk voor leden. Gezelligheid staat hoog in het vaandel, er wordt gebiljart in een gezonde rivaliteit. Er kan worden gespeeld op twee biljarttafels die jaarlijks goed worden onderhouden.

Bestuur

Het huidige bestuur is sinds 1 september 2020 aangetreden. De voorzitter, Willem Findhammer, die 6 jaar lang deze functie vervulde,heeft de voorzittershamer neergelegd tijdens een Algemene Ledenvergadering in Calypso (vanwege de Corona maatregelen kon deze niet worden gehouden in het eigen clublokaal). De nieuwe voorzitter is Chris van Soesbergen. Tevens is een nieuwe penningmeester verkozen. De secretaris, Geert de Vries, heeft er al een termijn van 3 jaar opzitten en blijft nog 2 jaar aan.

Competitie en vrij biljarten

Er worden twee competities gespeeld in de spelsoort Libre. De één op dinsdag- en vrijdagmiddag en de andere op donderdag- en vrijdagavond. Tevens is er gelegenheid om vrij te biljarten op de maandagmiddag, woensdagavond en de laatste zaterdagmiddag van de maand. De Corona maatregelen worden in het lokaal streng toegepast en er kan dus volledig Corona-proof worden gespeeld.

Nieuwe leden

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Wilt u een keer kennismaken en een partijtje biljarten om de sfeer te proeven dan kan dat, vrijblijvend. Hiertoe kan via onderstaande contactgegevens een afspraak worden gemaakt.

Contact

Er kan contact worden opgenomen via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar de secretaris, Geert de Vries, telefoon 06-20983480. Meer informatie is te vinden op de website van de biljartvereniging, http://www.biljartduurstede.nl

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha