Wijk bij Duurstede, 13 september 2020. Na een lange periode niet te kunnen hebben gehockeyd door alle coronamaatregelen, zijn de dames van MB1 van Dorsteti blij dat de trainingen en competitie weer van start zijn gegaan. Met veel enthousiasme speelden zij na twee oefenwedstrijden vorige week de eerste competitiewedstrijd tegen Doorn MB2. Deze wedstrijd bleek een mooie opening van het seizoen, want de Wijkse meiden wonnen in eigen huis met 4-1 van Doorn.

Uit tegen Shinty MB2

Zaterdag 12 september stond de uitwedstrijd tegen Shinty MB2 op de agenda. Supergemotiveerd vertrok het Wijkse team hiervoor richting Driebergen. Net als voorgaande week vergezeld door een groot aantal ouders en andere bekenden die het team al jaren met veel plezier volgen en steunen. Ook coaches Ad, Paul en Edwin waren natuurlijk weer van de partij om de meiden te begeleiden en te voorzien van positieve feedback.

Royale overwinning

Binnen een week tijd lieten de dames van Dorsteti MB1 zien dat zij al jaren samen hockeyen en elkaar na de eerste trainingen na zo’n lange periode stilzitten prima weten te vinden op het veld. Al in het eerste kwart van de wedstrijd stond de teller op 0-4 in het voordeel van Dorsteti. Ook de rest van de wedstrijd verliep zeer goed; de eindstand werd maar liefst 0-11. Desalniettemin toonde Shinty zich een hele sportieve tegenstander. Met deze overwinning staat Dorsteti MB1 na twee wedstrijden bovenaan in de poule.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha