Wijk bij Duurstede, 24 augustus 2020. Op 2,4,9 en 11 september zijn er gratis open lessen Tai Chi en Qigong te volgen bij Samen vanuit Jezelf van Paul Seelen. Op woensdag van 20.30-21.30 en op vrijdag van 15.00-16.00.

Tai Chi is een krijgskunst maar wordt dezer dagen veel beoefend voor de gezondheid en is een bewegingsvorm welke bestaat uit een reeks rustig uitgevoerde bewegingen welke meditatief van aard zijn, energie geven en het algeheel welbevinden bevorderd. Binnen Tai Chi zijn er verschillende stijlen

Qigong wordt ook wel "Chinese Yoga" genoemd en werkt diep in op lichaam en geest. Qigong bestaat uit een serie oefeningen welke rustig uitgevoerd worden in combinatie met de ademhaling en is onderdeel van de Traditionele Chinese geneeskunst. Binnen Qigong zijn er verschillende vormen

Paul begon op zijn 9e jaar met Kung Fu en in 2004 is Samen vanuit Jezelf ontstaan vanuit een passie voor de Oosterse Krijgs-en bewegingskunsten en filosofie. Paul is tevens Rots en Watertrainer op scholen en geeft ook Reiki cursussen en behandelingen.

Vindt u het leuk eens kennis te maken met deze kunsten wees dan van harte welkom. Voor aanmelding kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wegens covid-19 nemen wij tijdens onze lessen alle richtlijnen van het RIVM in acht en zullen we bij mooi weer buiten trainen. Meer info over het hele aanbod en leslocatie is te vinden op: www.samenvanuitjezelf.nl.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha