Wijk bij Duurstede, 12 juli 2020. Afgelopen zaterdag speelde SVL zijn tweede vriendschappelijke wedstrijd na de coronavirus tegen Valleivogels en het had niet veel aan de tegenstander, het werd zelf 8-1 voor SVL. Na deze wedstrijd is er drie weken vakantie en wordt er in augustus (15-08) weer thuis vriendschappelijk gespeeld tegen Barneveld. In de wedstrijd tegen Valleivogels stelde de trainer Habib al Mohsiawi, een nieuw gezicht als trainer bij SVL, tijdens de wedstrijd 18 spelers op om ieder een kans te geven wat hij waard is. We wensen de trainer en zijn staf veel goede wedstrijden en een veel succes in de komende competitie in de afdeling Zuid 1,1e klasse C.

De wedstrijd begon goed met de goed spelende Ali Alkan, want hij had binnen 18 minuten er al 2-0 van gemaakt. Tot de rust waren er nog diversen kansen maar er werd er maar één benut door Freek van Wijk, die er in de 44ste minuut, met een fraai ingeschoten bal, er 3-0 van maakte en zo ging de rust in. Na de rust werd het groots gedeelte gewisseld zo dat ieder de gelegenheid kreeg om zich waar te maken. In de 47ste minuut was het weer Freek van Wijk die er beheerst 4-0 van maakte. In de 62 minuut maakte een speler van Valleivogels er 5-0 van, de bal verdween via zijn het been in het doel. In de 63ste en 64ste minuut passeerde Bart Aalbertsen beheerst de keeper van Valleivogels en maakte er 6-0 en 7-0 van voor SVL.  Het werd in de 66ste minuut 8-0 uit een voorzet van Danny Kuijer tikte Freek van Wijk beheerst in. In de 77ste minuut miste Jens van Doorn een niet te miste kans om er 9-0 van maken. Valleivogels maakte in de 81ste minuut er 8-1 van en werd de eer toch nog gered. 

Spelers:Paul Emons, Matthijs Mocking, Roben Schenk, Jeff van de Bult, Glenn Linnenbank, Bart Bruijne, Dennis van de Weerd, Jorrit Fiegen, Timon Brandse, Freek van Wijk, Selçuk Albayrak, Ali Alkan, Mark van Oudbroekhuizen,Walter Cremers, Danny Kuijer, Jens van Doorn, Bart Aalbertsen en Victor van Den Bor.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha