Wijk bij Duurstede, 12 juni 2020. Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!

Vrij tennissen

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap (voor jong en oud) waarbij je vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt, je krijgt 3 tennislessen en je doet mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi. Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten. De Zomer Challenge bij TV UITWIJK bestaat uit:

  • Een lidmaatschap voor de maanden juli/augustus/september om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt voor € 40,- (senioren) en voor € 20,- (junioren tot 18 jaar).
  • Je krijgt 3 tennislessen (op 3, 10 en 17 juli) onder begeleiding van een gecertificeerde trainer voor € 25,- en
  • Je neemt deel aan het Zomer Challenge eindtoernooi.

Doe je ook mee?

Wij dagen je uit om binnen drie maanden klaar te zijn voor het Zomer Challenge eindtoernooi. Doe je ook mee? Tennissen op onze vereniging gebeurt onder professionele begeleiding en volgens de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB.

Aanmelden

Ben jij enthousiast geworden? Voor meer informatie en aanmelden kijk op www.tvuitwijk.nl en download het aanvraagformulier, die je vervolgens kunt sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha