Wijk bij Duurstede, 12 juni 2020. Zin om te komen voetballen bij een leuk, gezellig en ambitieus meidenteam? Door allerlei omstandigheden hebben er helaas een paar meiden gekozen om te stoppen met voetballen, waardoor het team heel graag nieuwe speelsters kan gebruiken. Je bent van harte welkom om mee te komen trainen en te kijken of het iets voor jou is. Ook als je nooit gevoetbald hebt, is dat geen enkel probleem.

Eerste weken voor niets!

De eerste paar weken hoef je daar helemaal niets voor te betalen. Het meidenteam wordt getraind door een vaste trainer en beschikt over 3 leuke leiders. De meiden zijn tussen de 17 en 20 jaar. Stonden dit seizoen bovenaan en waren goed op weg voor het kampioenschap.

Populair

Meidenvoetbal is enorm populair en al jaren de snelst groeiende sport in Nederland. Ook het Nederlands dameselftal is populairder dan ooit, spelen vaak voor volle stadions. Je merkt ook dat een meidenteam een heel positieve invloed heeft op de sfeer van een voetbalverening. De MO19-1 van CDW in Wijk bij Duurstede is vooral een gezellig team. Plezier is erg belangrijk maar daarnaast willen ze ook lekker voor de winst voetballen. Je hoeft dus echt niet te twijfelen, kom gewoon lekker kijken of het iets is voor je en voel geen enkele verplichting.

Trainingsavonden

De MO19-1 traint op maandag avond en woensdag avond van 19:30 uur tot 21:00 uur Voetballen bij de MO19-1 van CDW in Wijk bij Duurstede is een heel leuke vrijetijdsbesteding! Twijfel niet langer en sluit lekker aan. Je zult je snel thuis voelen bij deze gezellige meiden. Contact kun je opnemen met de trainer van de MO19-1 Emiel van Hulzen: Je kunt hem bereiken door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha