Wijk bij Duurstede, 11 juni 2020. Buurtsportcoach Giel-Jan Wittenberg van Stichting Wijksport organiseert vanaf het najaar 2020 een zaalvoetbalcompetitie in Wijk bij Duurstede. Bij zaalvoetbal wordt er vijf tegen vijf gespeeld op een klein speelveld waar je elkaar meer helpt. Hierdoor is het spel vlotter en dynamischer dan bij veldvoetbal. Zaalvoetbal is een intensieve uitdagende teamsport waar je conditie enorm door verbetert en het is nog gezellig ook! Om te kunnen zaalvoetballen heb je een team van minimaal 6 spelers nodig die het leuk vinden om ‘sportief een balletje te trappen’. Lijkt het je leuk om met een groep vrienden, buren of bedrijf mee te doen met de competitie, schrijf je dan als team in.

Voor wie

Iedereen vanaf 16 jaar die affiniteit heeft met voetbal kan meedoen. Een zaalvoetbalteam bestaat uit minimaal 6 spelers: 4 veldspelers, 1 keeper en minimaal één wissel. Locatie Sporthal van sportcomplex Mariënhoeve (Lekdijk Oost 15A in Wijk bij Duurstede). Periode Najaar 2020 t/m juni 2021

Dag en tijd

De competitie wordt wekelijks op vrijdagavond tussen 19:00 en 22:00 gespeeld. De bar is geopend om gezellig een drankje te nuttigen. Kosten Het inschrijfgeld per team bedraagt € 850 per team.

Bedrijven

Voor bedrijven is het een mooie kans om je personeel vitaal te houden en je bedrijfsteam te sponsoren d.m.v. de bedrijfsnaam op het tenue te zetten. Vragen en aanmelden Heb je vragen over de zaalvoetbalcompetitie of wil je een team aanmelden dan kun je contact opnemen met Giel-Jan Wittenberg (buurtsportcoach) op 06-– 33 56 70 36 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha