Wijk bij Duurstede, 15 februari 2020. Effect 1 heeft tegen Gispen een mooie, maar ook nuttige 4-1 overwinning geboekt. Dat was ook wel belangrijk na de zeperd van vorige week tegen Putten. Thom Dikhoff speelde een belangrijke rol in de overwinning. Hij had totaal geen moeite met Hans van Roon. Met overtuigende cijfers 11-4, 11-4 en 11-2 maakte hij freewheelend het karwei af. Tevens pakte hij samen met Bjorn Jansen het belangrijke punt in het dubbelspel, dat alleen in de derde game spannend was. Bjorn moest even op gang komen tegen Thomas Goldstein (13-11), maar daarna tikte hij de speler uit Culemborg eenvoudig van tafel. Ook deze avond was Bjorn weer goed voor twee punten in het enkelspel. Met deze mooie uitslag staat Effect 1 weer mooi in de middenmoot.

SVO - Effect 2 1-4

De derde overwinning op rij van het tweede team. Harrie Groeneveld won zijn beide partijen met geconcentreerd spel. Het was niet eenvoudig, maar toch stond hij slechts een enkele game af deze avond. Het laatste enkelspel van de avond stond in het teken van de wederopstanding van Ruud van Os. Nadat hij de eerste game had gewonnen tegen Hans Hulst, liep het in de tweede game helemaal niet meer en werd hij volledig weggespeeld. Dat was ook het geval in het begin van de derde game. Hij had niks in te brengen, maakte veel eigen fouten en stond binnen de kortste keren met 3-8 achter. Toen kwam de ommekeer. Hij ging rustiger spelen, maakte zelf geen fouten meer en vocht zich terug naar een 13-11 gamewinst. In de vierde game zette hij dit goede spel voort en won toch nog de partij. Het dubbelspel ging ook eenvoudig naar het Wijkse duo. De komende twee weken wordt het knokken om de eerste plaatsen tegen de directe concurrenten.

Effect 3 - TVP 1-4

Het is echt wennen in de vierde klasse. Dat merkte Rob Hamoen ook deze avond. Hij kwam er tegen de broers van Diepen uit Putten niet aan te pas. Slechts een enkel game sloot hij winnend af. Maar dat was niet genoeg voor een punt. Chris Arisse deed het beter door wel een partij winnend af te sluiten en daarmee het enige punt van de avond binnen te slepen voor Effect. Volgende week staat de wedstrijd tegen concurrent HTV op de planning.

Effect 4 - Leerdam 2-3

Het team uit Wijk bij Duurstede zorgde voor een daverende verrassing door van koploper Leerdam de eerste twee punten in deze competitie af te snoepen. Zowel Paul Eriks als Olfert Zwakman won een enkelpartij. 

Effect 1 - HTTC 2-8

Reguliere competitie. Effect speelt de laatste weken erg wisselvallig. Zowel Jeroen van der Geer als Mazen zat er een paar keer dichtbij, maar het wilde niet lukken om een partij winnend af te sluiten. Dat lukte Gerard Wijman wel. In de tiende en laatste partij van de avond wist hij het enige enkelspelpunt binnen te slepen. Dat ging overigens ogenschijnlijke eenvoudig in drie gewonnen games. In het dubbelspel had hij samen met Mazen reeds het dubbelspel gewonnen. Met deze uitslag is het team terug gezakt van de kop van de ranglijst naar de middenmoot.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha