Wijk bij Duurstede, 9 februari 2020. Het eerste team van Effect heeft de uitwedstrijd in Putten dik verloren. Zowel Thom Dikhoff als Gert Loef kon geen enkel punt scoren tegen TVP. Tegen Henk van Winkoop waren beide spelers en met vijf games nog dichtbij, maar op de beslissende momenten net niet doortastend genoeg. Ook in het dubbelspel kon Effect geen potten breken. Een 0-5 nederlaag was het gevolg. Volgende week tegen Gispen is de kans op revanche.

Effect 2 - Almere City 5-0

Ruud van Os begon zijn enkelpartij stroef en verloor de eerste game. Maar hij kwam steeds beter in zijn spel en speelde vervolgens een bijna foutloze partij met prachtige rally’s. De tweede partij won hij zonder een game af te staan. Ook Harrie Groeneveld won beide partijen, hoewel ook hij de eerste games behoorlijk moeite had. Een mooie start van de competitie met twee gewonnen wedstrijden.

VTV - Effect 3 3-2

De eerste punten voor Effect 4 in de vierde klasse zijn binnen. Chris Arisse zorgde voor het eerste punt. De eerste game verloor hij nog, maar daarna had hij geen kind meer aan zijn tegenstander. Ook het dubbelspel met Nathalie van Woensel leverde Effect een mooie, maar zwaarbevochten zege op. Dat smaakt naar meer.

Effect 4 - HTTC 5-0

Paul Eriks en Olfert Zwakman hebben een mooie revanche genomen op de dikke nederlaag van vorige week. Nu werd overtuigend gewonnen van Houten. Ook het dubbelspel was goed op elkaar ingespeeld en stond geen enkele game af.

Reguliere competitie.

Effect - Gispen 6-4

De kleinst mogelijke overwinning voor Effect deze week. Mazen Alhanoush was de grote man bij Effect met drie winstpartijen. Ook Gerard Wijman en Jeroen van der Geer waren beide goed voor een winstpartij. Het dubbel was ook deze avond weer beslissend en zorgde voor de overwinning. Het team staat mooi in de middenmoot.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha