Wijk bij Duurstede, 3 februari 2020. Het eerste tafeltennisteam van Effect debuteert dit seizoen in de eerste klasse van de duo-competitie. Het werd een prima start, want de eerste wedstrijd werd met 4-1 gewonnen van Shot uit Soest. Bjorn Jansen won zijn beide enkelspelen. De eerste partij won hij met speels gemak, maar in de tweede partij moest hij flink aan de bak. Het werden spannende games waarbij hij zelfs een game met 18-20 verloor en de laatste game met 13-11 won. Gert Loef verloor zijn eerste partij van de avond, maar in de tweede nam hij revanche. Ook hier was het tot het laatst toe zeer spannend. Er moesten vijf games aan te pas komen, waarbij de laatste game tot 17-17 gelijk opging. Gert trok aan het langste eind door de twee laatste punten te scoren. Bij het dubbelspel mocht ook Thom Dikhoff aantreden. Samen met Bjorn Jansen had hij geen moeite met het dubbel uit Soest. In drie games ging de winst naar Effect. Een mooie start.

Bijmaat - Effect 2 1-4

Ook het tweede team startte in de derde klasse met een mooie overwinning. Ruud van Os kon zijn goede start niet doorzetten. Ogenschijnlijk won hij met gemak de eerste twee games. Maar de tegenstander paste het spel aan en wel op een zodanige manier dat Ruud er geen antwoord op had. Helaas een verliespartij in vijf games. Zijn tweede partij begon stroef met veel eigen aanvallende fouten. Door iets voorzichtiger te spelen en de kansen af te wachten keerde het tij en won hij zijn tweede partij. Harrie Groeneveld won zijn beide partijen zonder gameverlies. Het dubbel blijkt goed ingespeeld te zijn en ging ook eenvoudig naar Effect.

Effect 3 - Shot 4 0-5

Ook het derde team moest aantreden tegen Soest. Zij ondervonden dat een debuut in de vierde klasse niet eenvoudig is. Het werd een kansloze nederlaag voor Rob Hamoen en Nathalie van Woensel. In totaal wonnen zij slechts drie games.

REGA - Effect 4 5-0

Het vierde team verloor met duidelijke cijfers in Nijkerk. Paul Eriks en Olfert Zwakman waren niet opgewassen tegen het team van REGA. Geen enkele partij kon winnend worden afgesloten. Alle hoop is op volgende week gevestigd wanneer een nieuwe kans zich aandient tegen HTTC.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha