Wijk bij Duurstede, 25 november 2019. Zondag 24 november organiseerde judoclub Almere voor de 8e keer het jaarlijks terug kerend judo toernooi in Sportcentrum Almere

Voor dit toernooi hadden 650 judoka's ingeschreven uit heel Nederland zich ingeschreven. Judo Duurstede nam deel met 9 judoka's. De wedstrijden werden afgewerkt op 8 judomatten. Jongens en meisjes werkten hun wedstrijden af in de diverse leeftijd en gewicht klassen.

Als 1e mocht Bo op de mat deze liet zien dat zei echt een talent is en al haar partijen heeft gewonnen en 1e plaats behaalde. Vervolgens was het de beurt voor Manu en Olle. Ook deze 2 jongens waren super goed bezig hebben beide 5 wedstrijden gejudood behaalde ook het erepodium namelijk e en 2e plaats. Vervolgens moest de judoka van het jaar aan de bak. Mik hij liet zien dat hij ook Talent heeft en al zijn partijen won en een mooie 1e plaats behaalde. Vervolgens mochten Ryan,Jongoh,Pepijn, Karsten de mat op Ryan en Jongoh behaalden allebei en hele mooie 2e plaats PePijn 3e plaats en Karsten helaas net niet deze jongens zaten wel zwaar ingedeeld. Als allerlaatste mocht Job de mat op Job begon iets voorzicht maar na een goed gesprek ging job er helemaal voor en dit werd beloond met een keurige 3e plaats. Meer foto's van de winnaars zijn te zien op onze Facebook pagina.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha