Wijk bij Duurstede, 17 juli 2019. De leden van Karateschool Shiai-Jo hebben een sportief seizoen afgesloten door deel te nemen aan het jaarlijkse zomerkamp van de Nederlandse Karate Associatie (NKA)

Het zomerkamp van de Nederlandse Karate Associatie (NKA) wat gehouden werd op 12 t/m 14 juli. Karateschool Shiai-Jo werd op het kamp vertegenwoordigd door Sensei Peter Maijer en Senpai Barbara Maijer als Sportschoolhouders. Zij werden vergezeld door Shihan van den Broek, Rick, Bob, Maarten, Max en Luuk.

Veldhoven

Ook dit jaar werd het kamp georganiseerd in Veldhoven. Dit jaar was aanwezig als gastdocent: Sensei Darren Stringer, meervoudig Kata en Kumite wereldkampioen, voor het verzorgen van verschillende lessen. De deelnemers werden drie dagen getrakteerd op een uiteenlopend programma, bestaande uit diverse karate trainingen zoals Kihon (basistechnieken), kata en kumite (vechten). Tijdens het zomerkamp is het mogelijk om examen te doen voor de hogere Kyu en DAN graden, met als hoogte punt op zaterdagmiddag het onderdeel kumite (vechten) voor de examenkandidaten. Hierbij mogen allen deelnemers aan het zomerkamp deelnemen. De zaterdag werd afgesloten met de diploma-uitreiking en een barbecue. De leden van Shiai-Jo kunnen terugkijken op een geslaagd en vermoeiend zomerkamp. Denk je erover om een (andere) sport te gaan doen na de vakantie? Kom een keer meetrainen, je bent van harte welkom. Voor meer informatie kunt u kijken op de website of volg ons op Facebook.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha