Wijk bij Duurstede, 25 maart 2019. Effect 1 deed goede zaken in de eerste klasse door gelijk te spelen tegen de nummer twee in de poule SVE met 5-5. Zowel Gert Loef als Thom Dikhoff won één partij. Bjorn Jansen won gewoonte getrouw alledrie zijn partijen en stond daarbij slechts één game af. Het anders zo sterke dubbel en bijna een zeker punt van Thom/Bjorn haperde. Deze keer verloor Effect nipt het dubbel in vijf games, de laatste game eindigde in 9-11.

Effect 2 - Hoogland 6 9-1

Een klinkende overwinning voor het team uit Wijk bij Duurstede. Effect 2 stelt met deze uitslag in ieder geval klassebehoud veilig en heeft zeker nog uitzicht om hoger in de poule te eindigen. Gerard Wijman en Theo Wiegers wonnen beide drie partijen. Gerard Wijman maakte het daarbij het spannendst: zijn laatste partij van de avond won hij in vijf games. De vierde game won hij ternauwernood met 15-13, maar de 5e game won hij met wat meer afstand: 11-6. Jeroen van der Geer verloor weliswaar zijn 2e partij van de avond, maar was zeer gewaagd aan zijn Hooglandse tegenstander. De game-uitslagen waren 11-9, 10-12, 13-11, 8-11 en 6-11. Ook het dubbelspel van Gerard en Jeroen was weer spannend. Dit dubbel maakte er ook een 5-gamer van, maar deze werd wel gewonnen.

Duo-competitie.

Elan 3 - Effect 1 5-0

Helaas weer een zware nederlaag voor Effect 1. Het is nog erg wennen in de tweede klasse voor de promovendus. Eric Toirkens kwam niet in zijn spel en verloor beide partijen. Harrie Groeneveld won weliswaar drie games in zijn enkelspelen en was in zijn laatste partij van de avond dichtbij winst, maar verloor de 5e game met 11-8. Dus Ook het dubbel eindigde in vijf games, maar ook deze keer niet in winst. De laatste en beslissende game werd erg spannend, maar helaas toch verloren met 14-12. Beide teams hielden op het laatst de bal angstvallig in het spel. Elan bleek daarin net iets geduldiger dan Effect.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha