Cothen, 27 februari 2019. Afgelopen weken heeft de TC van Fortissimo goede gesprekken gevoerd met Ruder over zijn toekomst bij de club. Uiteindelijk zijn beide partijen er uit gekomen en heeft Ruder verlengt voor één jaar.

Doorbouwen

Ruder zegt desgevraagd: “voor mij was het belangrijk wat de meiden vonden, als er een aantal had gezegd dat ze niet door wilde was ik gestopt, dat was echter niet het geval. De groep blijft bijna compleet dus we kunnen doorbouwen op wat er nu staat. Daarnaast schept de club de voorwaarden om in alle rust te kunnen trainen en te werken naar het doel van dit jaar, zo hoog mogelijk eindigen en een periodetitel pakken.”

Ingepast en gebalanceerd

De TC geeft bij monde van Bob Hofman en Ton vd Bildt aan dat men tevreden is over het werk dat Ruder aflevert. Jonge meiden worden waar het kan ingepast en er staat een uitgebalanceerd team op dit moment. Toch vind de club dat er nog een of twee versterkingen bij kunnen om de stap naar de top in de eerste divisie te kunnen maken. Daar zullen we de komende tijd aan werken en kijken wie er vanuit de regio de overstap naar Cothen kan en wil maken.

Voor nu is de Cothense formatie nog altijd in gevecht om de 5de plaats op de ranglijst. Om daar echt aanspraak op te kunnen maken moet gewonnen worden van Bentelo, dat aankomende zaterdag de gastheer is in sporthal de Pol in Bentelo. De wedstrijd begint om 19:00 uuur.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha