Cothen, 28 januari 2019. Zaterdag 9 maart a.s. vindt voor de 17e keer het FIT-Mix volleybaltoernooi plaats. In sporthal “De Rijnsloot” in Cothen zal om 19.00 uur gestart worden met de avond waar op recreatief niveau wordt gevolleybald. Dankzij de medewerking van hoofdsponsor MIRI Bouw uit Cothen en diverse andere sponsoren kan volleybalvereniging FIT ook in 2019 weer een mooi toernooi organiseren!

Familie en vrienden

Iedereen vanaf ongeveer 16 jaar met of zonder volleybalervaring kan in een team van 6 personen meedoen. Vorm met familie, vrienden of collega’s een team met daarin minimaal 3 dames, verzin een leuke naam voor het team en schrijf in! Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per team en moet op de avond zelf worden voldaan. Na de wedstrijden worden de prijzen uitgereikt en is er onder het genot van een drankje een verloting met leuke prijzen

Schrijf je in

Zin in deze leuke avond volleybal? Schrijf je dan in met een team vóór 23 februari a.s. Zorg dat je er snel bij bent, want er is ruimte voor een beperkt aantal teams. Vol is vol!

Mail voor opgave van je team of voor informatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha