Langbroek, 16 december 2018. Zoals al jaren gebruikelijk, sloot de afdeling gymnastiek af met een kersttoernooi op 14 december bij SVL in Langbroek. Dit jaar voor de 13 de keer, met ook deelnemers uit o.a. Doorn en Wijk bij Duurstede.

Veel deelnemers

Het was een goed jaar met veel deelnemers , er waren 21 teams met ruim 40 deelnemers. De teams werden samengesteld door loting, zodat het voor iedereen een verrassing bleef met wie ze gingen spelen, dit leverde leuke teams op. Er werd gestreden om de eer met de volgende sporten: tafeltennis, dynamic tennis, badminton, darten en sjoelen. Na een muzikale warming-up kon het toernooi beginnen. De 5 scheidsrechters hielden alles goed in de gaten en de punten werden goed bijgehouden. Tussen de sporten door werd er gezellig gekletst, aangemoedigd en wat gedronken.

De uitslag

Na het toernooi de uitslag in de kantine bekend gemaakt:

  1. ste prijs Hans Marchal en Ineke Spoelstra 93 punten
  2. de prijs Marlies Pasveer en Marianne Oostveen 90 punten
  3. de prijs Harry van Woudenberg en Hanneke Slot 79 punten

Gelukkig hoefde ook Henk niet in actie te komen als EHBO er, ondanks dat het het 13 de toernooi was. Na het sporten werd er nog gekletst en gegeten met elkaar. Toen ook de buikjes vol waren ging een ieder voldaan naar huis, op naar het nieuwe jaar ,met waarschijnlijk aan het eind weer een kersttoernooi.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha