Wijk bij Duurstede 9 december 2018. Vandaag hebben de leden van Karateschool Shiai-jo mee gedaan aan de 'Open Nederlandse. Kampioenschappen Kyokushin Karate voor jeugd en beginners'. Deze vindt plaats op zondag 9 december 2018 te Gilze.

Full Contact karate

Shiai-Jo was met een 4-tal deelnemers vertegenwoordigd op dit nationaal toernooi met diverse deelnemers uit de verschillende Full Contact karate bonden in Nederland. Voor Shiai-jo streden de volgende leden mee! Nora, Rick, Dion en Nico. Voor, Nora was dit haar eerste toernooi, en kwam uit in de gewichtsklassen tot 35 kg, na een paar goede partijen is ze als derde geëindigd. Rick vocht in de categorie tot 75 kg, waarin de concurrentie zwaar was, na een paar goede partijen is ook Rick als tweede geëindigd. Dion vocht in de categorie tot 85 kg, waarin de concurrentie zwaar was, na een paar goede partijen is ook Dion als tweede geëindigd. Als laatste moest Nico aan de bak in de categorie beginnende volwassenen na een spannende eerste partij moes Nico zijn tweede partij helaas opgeven i.v.m. een blesuren. Alles bij elkaar was het een mooie dag met super resultaten 1x 3e plaats en 2 x 2e plaatsen en een berg ervaring zijn Nora, Rick, Dion en Niko moe maar voldaan naar huis gegaan.

Wil jij ook een keer mee trainen met een Karate les of zoek je een nieuwe sport voor het Nieuwe Jaar? Voor meer informatie kunt u kijken op website of volg ons op Facebook.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha