Langbroek, 2 december 2018. SVL speelde afgelopen zaterdag uit tegen Almkerk in Almkerk en verloor met 4-0. Almkerk stond 1 punt boven SVL, dus er moest gewonnen worden om bij de middenmoot te behoren of afzakken naar de gevaren zone. Maar het laatste gebeurde SVL speelde een zeer slechte wedstrijd, we kunnen wel stellen de slechte wedstrijd van dit seizoen. Het was voor Rik van Leeuwen zijn laatste wedstrijd voordat hij 3 maanden op vakantie vertrek naar Afrika. Maar hij tikte net voor de rust in een wirwar de bal in eigen doel, dat kon er ook nog af zeer jammer voor Rik.

Almkerk was duidelijk de betere ploeg en zette SVL onderdruk, in de 13e minuut kon Geert Willem Merkens een ingeschoten maar net tot corner tikken. Maar in de 32e minuut was Selcuk dicht bij een doelpunt maar zijn schot belande in het zijnet. In de 37e minuut maakte Almkerk 1-0 uit een verdediging fout van SVL werd er gemakkelijk gescoord. Net voor de rust was het Rik van Leeuwen die in een wirwar op ongelukkige wijze de bal achter Geert Willem Merkens in het doel tikte. Met de stand 2-0 werd er gerust, na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. In de 65 en 68 minuut maakte Almkerk er 4-0 van. De 67e minuut werd Bart Bruijne gewisseld en kwam Koen van Dijk als extra aanvaller het veld in. Ook deze wijziging bracht geen verandering in de wedstrijd en zo ging SVL met lege handen terug naar Langbroek.

Opstelling SVL:Geert Willem Merkens, Roben Schenk, Rik van Leeuwen, Bastin Hofman, Bart Bruijne(Koen van Dijk),Ali Alkan, Walter Cremers, Mitchel de Vaal, Willem Baaij, Danny Kuijer en Selcuk Albayrak.

Aankomende zaterdag d.d.08-12-2018 speelt SVL thuis tegen VVGZ aanvang 14.30 uur.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha