Langbroek, 11 november 2018. Sinds dit seizoen trainen de Langbroekse mini’s wekelijks op woensdagavond. En uiteraard wil je dan een keer je kunsten vertonen tegen een tegenstander. Afgelopen zaterdag, 10 november was het zover. De SVF mini’s kwamen op bezoek.

Nadat de mini’s de nieuwe outfits aan hadden getrokken gingen ze het veld op. De spanning viel van hun gezichten af te lezen; hun eerste wedstrijd! Nadat ze nog de laatste aanwijzingen kregen van de leider gingen ze van start. Vol energie en enthousiasme. Het bleef lang spannend. Dan leek SVL sterker, maar dan kwam SVF gevaarlijk uit de hoek. Na 20 miniuten viel het eerste doelpunt. SVL scoorde. Daarna leek de bal de weg gevonden te hebben. Uiteindelijk was SVL te sterk voor SVF en werd het 7-0.

Deze mooie wedstrijd werd afgesloten met penalty schieten op het doel. Elke mini mocht een keer schieten. Daarna kwam er een einde aan deze wedstrijd die zeer sportief werd gespeeld door alle kinderen. Lijkt het je zoon of dochter leuk om kennis te maken met voetbal, waarbij plezier en samenspel voorop staat? Kom dan een keer kijken op woensdagavond tussen 18.15 uur en 19.00 uur in Langbroek.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha