Wijk bij Duurstede, 21 oktober 2018. De leden (jeugd en volwassenen) van Karateschool Shiai-Jo hebben deelgenomen aan de jaarlijkse clubkampioenschappen die werden gehouden op zondag 14 oktober jongsleden.

De clubkampioenschappen hebben als doel de leden kennis te laten maken met kata en Kumite (randorie) op competitie niveau. De deelnemers begonnen de ochtend met Kata’s, kata’s zijn vastgestelde loopvormen die een gevecht nabootst met verschillende technieken tegen verschillende tegenstanders. De deelnemers worden beoordeeld door de scheidsrechters op basis van presentatie en uitvoeringen van de technieken waarvoor de deelnemer punten krijgt.

In de middag werd het onderdeel Kumite (randorie) voor de deelnemers, hierin wordt er in kleine pouls tegel elkaar gevochten. Bij Kumite (randorie) wordt er door de scheidsrechters gekeken hoe de vechters hun technieken uitvoeren en wie er meer aanvalt of snellen c.q. sterker is. Alle deelnemers vielen in de prijzen. De deelnemers kunnen met trots terugkijken op een geslaagde dag, waarbij voor sommige deelnemers grenzen zijn verlegd, en een ervaring rijker zijn. Denk je erover om een (andere) sport te gaan doen na de vakantie? Kom een keer meetrainen, je bent van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.Shiai-Jo.nl of volg ons op Facebook.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha