Wijk bij Duurstede, 2 september 2018. Reden tot juichen bij CDW, want dit seizoen gaat de Wijkse club ook starten met een vrouwenelftal(18+) Na al 6 jaar meerdere meisjeselftallen te hebben, die ook nog erg succesvol zijn geweest de laatste seizoenen, is het nu tijd om uit te breiden naar een dameselftal.

Doorstromen

Hier zijn meerdere redenen voor aan te voeren. Één daarvan is dat de oudste meiden dadelijk te oud zijn geworden voor het meidenteam en we vinden het als club belangrijk dat ze in ieder geval de mogelijkheid hebben om te kunnen doorstromen naar de senioren. Het blijft een lastige leeftijd natuurlijk, want ze gaan vaak elders studeren en dan is het moeilijk ze te behouden voor de club. Deze mogelijkheid zou ze bij de club kunnen houden.

Enthousiastelingen

Tweede reden is dat er een aantal vrouwen gevraagd heeft naar de mogelijkheden voor een damesteam. Dit zijn moeders/supporters die ofwel vroeger zelf hebben gespeeld ofwel het altijd al hadden willen doen. Daaruit is nu al een leuk groepje enthousiastelingen ontstaan die vanaf woensdag 5 september a.s. de 'stoute' voetbalschoenen aantrekken en de velden van CDW 'onveilig' gaan maken. We hebben de huidige trainer van de MO19, Marc van Doorn, bereid gevonden om deze dames ook te gaan trainen, waar we heel blij mee zijn.

Kom jij ook?

Heb jij nou altijd al zin gehad om te gaan voetballen, heb je al gevoetbald en er weer zin in óf wil je het gewoon eens vrijblijvend gaan proberen? Kom dan op de woensdagavonden naar CDW, veld 2, van 20.45-21.45 uur. Daar gaan we laagdrempelig beginnen met gezellig trainen en gaan we eens kijken wat we met een team kunnen organiseren. Informatie hierover kun je ook opvragen per email op het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen je te mogen begroeten op de woensdag!

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha