Wijk bij Duurstede, 3 juni 2018. Afgelopen zaterdag 2 juni vond het eerste CDW toernooi plaats in een reeks van 4 weekenden in juni. De spits werd afgebeten door het meidentoernooi in de categorieën MO15, MO17 en MO19. Er was een recordaantal inschrijvingen van 20 teams, wat een mooi resultaat was tijdens deze 5de lustrumeditie van dit toernooi. Ochtend De spits werd afgebeten door de MO15 categorie, waar om 9 uur exact het fluitsignaal klonk. Er werd 20 minuten gespeeld en 20 minuten gerust waardoor iedereen evenveel tijd had tussen de wedstrijden door. Nadat iedere ploeg 3 poulewedstrijden had gespeeld, werd er nog een finaleronde gespeeld voor de plaatsen 1 t/m 8. Het toernooi werd gewonnen door Jonathan MO15-1 en met een hele mooi bevochten 5de plaats voor onze eigen MO15.

Middag

In de middag klonk het startschot voor de MO17 en MO19 meiden. Met een speeltijd van 25 minuten en een half uur rust, werd ook daar alles eerlijk verdeeld. De MO17 deed het prima in de poulewedstrijden met gelijkspel en winst en mocht uiteindelijk om de 3de en 4de plek strijden. Helaas verloren ze die met 2-0, maar een mooie 4de plek!

MO19

CDW MO19 ging zeer voortvarend van start tegen VRC uit Veenendaal. Ze wisten dat dat de zwakkere tegenstanders in de poule waren dus hadden van de coach de opdracht er meteen vol in te gaan en te proberen het doelsaldo zo snel mogelijk op te voeren. Dat deden de meiden gelijk, de eerste goal viel al meteen na een paar minuten en dat was het signaal om door te stomen. Halverwege de wedstrijd was het al 4-0 en na 25 minuten stond er 6-0 op het scorebord. De tweede wedstrijd was tegen sv Houten MO19 en daar hadden ze nog een appeltje mee te schillen. Vorige keer werd daar onnodig van verloren dus revanche was op zijn plaats. De meiden gingen weer goed voetballend te werk en waren continu de betere spelers. Helaas viel er geen goal en kon er gelijkspel genoteerd worden. De laatste wedstrijd werd een streekderby tegen het alom bekende vv 't Goy. De meiden wisten dat ze niet moesten verslappen en deden dat ook niet. Ze hielden de druk erop en scoorden na 10 minuten de 1-0. Kort erna viel ook goal 2 en 3, dus een mooie 3-0 en de eindoverwinning in het toernooi stonden op het scorebord.

Afscheid

Deze MO19 speelde dit seizoen voor het laatst compleet als elftal. Helaas zijn er een paar meiden genoodzaakt te stoppen door studie- of werkverplichtingen. Meike, Esther, Lysanne en Jaimy, bedankt voor al die mooie jaren en veel succes met jullie carrières.

CDW Dames elftal

CDW gaat de maand juni van start met een vrouwentraining. Alle vrouwen die willen voetballen, het al eens gedaan hebben of het eens willen proberen zijn van harte welkom op woensdagavond van 21-22 uur. We starten woensdag 6 juni a.s. Volgend seizoen wil CDW starten met een dameselftal en op deze manier willen we eens kijken hoeveel interesse daarvoor is. De training wordt gegeven door een opgeleide en enthousiaste CDW trainer. Lijkt het jou leuk? Het is vrije inloop, kom kijken, kom meedoen en heb plezier! Leeftijd is niet belangrijk, van 19-99 jaar ben je van harte welkom.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha