Cothen, 20 mei 2018. Aankomende vrijdag 25 mei is het zover. Alweer het 7de SVF 35+/reünie voetbal toernooi. Vanaf 19:00 zullen maar liefst 18 teams met elkaar de strijd aan gaan in een 7 tegen 7 toernooi. De teams komen voornamelijk uit Cothen, Wijk bij Duurstede en Langbroek, maar ook uit Polsbroek, Zeist, Houten, Nieuwegein.

Reünie

We hebben er enkele jaren geleden het woord reünie aan toegevoegd, aangezien er veel mensen zijn die elkaar op het Sportpark in Cothen sinds lange tijd weer zien. De gezelligheid staat dan ook voorop. Dit jaar hebben we een speciaal tintje aan het toernooi, want er zal zelfs een team van FC Utrecht aanwezig zijn. Zij zullen niet aan het toernooi deelnemen, maar geven een voetbal clinic. Welk team van FC Utrecht dit is zal geheim blijven tot de avond zelf.

Gezellige avond

Deze avond zal van muziek voorzien worden door DJ Andre Odijk. Al met al zijn alle ingrediënten aanwezig voor een sportieve en gezellige avond waar een ieder van harte welkom is om onder het genot van een hapje en drankje naar het voetbal te komen kijken en met vele (oude) bekenden mooie verhalen op te halen.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha