Wijk bij Duurstede, 6 mei 2018. De jongens en de begeleiding van de JO15-2 waren nog niet bijgekomen of de KNVB plande al de halve finale in. De halve finale zou een week later zijn. De mannen van de 15-2 mogen naar Dindua JO15-1. De club uit Enkhuizen draait goed en hebben de kwartfinale overtuigend gewonnen.

Regelen

Begeleiding van de JO15-2 begon al snel dingen te regelen. Er kwam een bus van Triomf Tours en daarnaast enkele spelers die ons moesten helpen. Aangezien er 5 jongens  op vakantie waren. Het was eindelijk zover met een volle bus gingen we op pad naar Enkhuizen er waren fans, vrienden en familie mee.

Focus

Bij aankomst waren de spelers rustig en konden zichzelf goed focussen.De wedstrijd begon en ging gelijk op. CDW had veel balverlies en speelde ongeconcentreerd. Uiteindelijk kwamen er wat kansen, maar hiermee werd niks gedaan. Dindua kon 2 keer voor de keeper verschijnen, maar maakte de kansen niet af. Uiteindelijk was er na 11 minuten weer een kans en die schoot de rechtsbuiten van Dindua er onberispelijk in. CDW voetbalde door, maar er was concentratie en de zenuwen kwamen naar boven. CDW wisselt Jesse komt erin en Olaf komt eruit. Het begint beter te lopen en Jesse krijgt de bal in diepte van Merijn en weet na 2 instanties de bal tegen het net te krijgen. CDW drukte door en kreeg meer grip in de wedstrijd en creëerde weer kansen. Casper kon de bal erin schieten vanuit een corner, maar ook dit lukte niet tot slot maakte Thomas een goede actie alleen kon hij de bal niet langs de keeper schieten. Dindua had enkele uitbraken, maar kon niet gevaarlijk worden omdat Carlos uiterst geconcentreerd stond te keepen.

Ruststand 1-1

Tijdens de rust kwam CDW op adem en gingen de zenuwen weg. Nogmaals werd het strijkplan besproken. CDW begon de tweede helft goed en liet Dindua weinig aan de bal. CDW neemt de wedstrijd over en domineert op de helft van Dindua. Dindua kon nog weinig creëren en bij CDW kwamen de eerste kansen. Een goede actie van Thomas alleen hij schiet tegen de keeper, afstandsschot van Dave in de handen van de keeper. Twee goede voorzetten van Merijn, waarbij Jaimy net niet bijkwam. Er kwam een drinkpauze, waarin de spelers van CDW de overtuiging voelde dat zij de betere waren. CDW begon goed na de drinkpauze en Jaimy werd ingespeeld, Jaimy draaide weg en speelde Thomas in. Thomas houdt de bal goed vast en Dave werd weggestuurd over de linkerflank. Dave kon doorlopen op de keeper en maakte de kans af. 1-2!!!!! Er is feest bij CDW, maar er zijn nog 10 minuten te spelen. Er komen wissels aan Jaimy wordt vervangen voor Marvin en Mart vervangt Merijn. CDW hield stand, maar liet een steek vallen de linksbuiten werd weggestuurd en hij omspeelde Carlos. Hij had een leeg doel en schoot die bal tussen de palen van rechts komt Tim aanrennen en die weet de bal net voor de lijn weg te werken. Feest bij de spelers ze omhelzen Tim en bedanken hem. Nog 3 minuten te spelen Dindua wordt niet meer gevaarlijk en CDW creëert geen kansen meer. De scheidsrechter fluit af en CDW JO15-2 gaat door naar de finale!

Eindstand DINDUA JO15-1 1-2 CDW JO15-2

Zondag 3 juni
11:30 zal CDW JO15-2 aantreden tegen Aalsmeer JO15-3. De wedstrijd zal gespeeld worden bij Legmeervogels in Uithoorn.

CDW viert feest in de bus naar huis en dankt Triomf Tours en André voor de mooie reis. Carlos, Daan, Stan, Siem, Sam, Merijn, Olaf, Casper, Mart, Marvin, Jaimy, Jesse, Thomas, Tim, Dave en begeleiding gefeliciteerd met het behalen van de FINALEEE!

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha