Wijk bij Duurstede, 2 mei 2018. CDW MO19 speelt zaterdag aanstaande 5 mei de halve finale van de KNVB bekercompetitie. De meiden moeten aantreden tegen DESTO MO19 uit Utrecht om 12 uur op de velden van CDW.
 
DESTO is bekend bij de meiden van CDW en weten dan ook dat het een zeer lastige klus zal gaan worden. Maar de meiden zijn tot op het bot toe gemotiveerd na de geweldige wedstrijd van afgelopen zaterdag. Helaas missen we nog wel 3 meiden ivm de vakantie, Robin, Maud en Wieke, maar we kunnen gelukkig weer een beroep doen op Merlijne en Indy van de MO17.
 

Toeschouwers WELKOM!

Komt allen onze meiden aanmoedigen, we kunnen alle support gebruiken. Deze meiden kunnen namelijk nog meer geschiedenis gaan schrijven voor CDW.
Ben jij een voetbalgek meisje en heb jij zin om onze meiden te zien voetballen, kom dan naar CDW en neem je toeter mee om veel lawaai te maken! En natuurlijk je ouders!
De eerste 30 meisjes die zich melden bij het veld kunnen gratis kaarten krijgen voor zichzelf en hun begeleider(s) voor de wedstrijd PSV-PEC Zwolle vrouwen op maandag 21 mei a.s.
 

PSV samenwerking

PSV is een samenwerking aangegaan met CDW en heeft onze club uitgeroepen tot club van de maand. Ze stellen gratis kaarten ter beschikking voor deze vrouwenwedstrijd en komen een clinic geven voor alle meisjes die interesse hebben in voetbal, lid of geen lid.
De datum wordt binnenkort bekend gemaakt, zal ergens in juni worden.
 
Tot zaterdag, onze meiden hopen jullie te zien langs de lijn

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha