Wijk bij Duurstede, 28 april 2018. CDW JO15-2 - Hees JO15–1 staat op het programma. Er staat een ticket op het spel om bij de laatste 4 te komen in het bekertoernooi. Hees dat goed draait in de 2e klasse wordt een zware dobber voor de mannen. Begeleiding en spelers van CDW troffen een goede voorbereiding om iets moois neer te zetten tijdens de wedstrijd tegen Hees.

De wedstrijd gaat van start en het voetbal gaat gelijk op. CDW creëert de eerste kansen, maar maken deze niet af. Olaf is er twee keer dichtbij en ook Yousef kreeg de bal niet tegen het net. Hees reageerde met een counter die goed werd binnen geschoten 0-1. Tijdens het verloop van de eerste helft bleef CDW druk geven, maar het leidde tot weinig kansen. Door balverlies op het middenveld kon Hees doorlopen op Carlos en hij was kansloos 0-2.

Ruststand 0-2

CDW druipt van het veld af, maar komen sterk de kleedkamer uit. Begin van de 2e helft is onwennig en er komen twee wissels.?Leon voor Tygo en Merijn voor Olaf. Het begint te lopen bij CDW en 13 minuten voor tijd komt CDW op 1-2 door een goede pass van Jaimy op Thomas die rustig kon afronden! CDW zette door en Dave probeerde het van afstand. PANG de bal kletst op de lat. Gelukkig kwam er 1 minuut voor tijd de motor op gang en kon Dave de zestien binnen lopen. Hij werd onderuit gehaald en PENALTY. Marvin stond achter de bal en schoot de 2-2 binnen.

Tot slot kwamen er penalty’s. Hees begon en miste direct, doordat Carlos de penalty pakte. Marvin schoot raak. Toen was het de beurt aan Hees die miste weer. Ook Leon kon de penalty niet scoren waarbij het 1-0 stond tijdens de penaltyreeks. Ook de 3e penalty van Hees ging mis, waardoor Merijn de stand op 2-0 kon brengen en dat deed hij onberispelijk. Hees mocht weer nemen en schoot nu wel raak. De laatste penalty kon het worden, wanneer Jaimy raak zou schieten en dat deed hij.

CDW JO15-2 bekert door en komt bij de laatste 4 van het bekertoernooi!

Carlos, Daan, Stan, Tygo, Sam, Merijn, Olaf, Leon, Thomas, Jaimy, Yousef, Marvin, Dave, Joep, Tim en de begeleiding gefeliciteerd!

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha