Wijk bij duurstede, 27 april 2018.De MO19 meiden van CDW gaan weer lekker dit seizoen. Ze zijn de laatste weken weer goed op dreef door o.a. winst op FC Driebergen en het altijd lastige en fysiek ingestelde CobuBoys uit Amersfoort. Maar onze meiden houden stand en leveren leuk en aanvallend voetbal. Dit wordt niet alleen beloond met een solide tweede plek in de 1ste klasse competitie, maar ook met een kwartfinale in de KNVB bekercompetitie.

Zaterdag 28 april

Zaterdag aanstaande is het zover en dan mogen onze meiden aantreden op de velden van CDW tegen DWB, een team helemaal uit de kop van Noord-Holland komend. Om 12.30 uur treden onze meiden aan en zullen zij alles in de strijd gooien om een halve finale plek te bemachtigen. Dat zou uniek zijn in de geschiedenis van het meidenvoetbal van CDW. Komt allen onze meiden aanmoedigen zaterdag, het belooft een mooie wedstrijd te worden maar hulp van toeschouwers is natuurlijk altijd zeer welkom. We moeten gebruik maken van het thuisvoordeel!

PSV samenwerking met CD

Ben jij een meisje en lijkt voetbal jou leuk, kom onze meiden dan aanmoedigen. Voor de eerste 30 meisjes hebben wij van PSV gratis kaarten beschikbaar gekregen voor de eredivisie vrouwenwedstrijd PSV-PEC Zwolle op maandag 21 mei(tweede Pinksterdag). Twijfel niet en kom dus naar onze velden zaterdag om onze meiden naar de overwinning te juichen. We spelen op het hoofdveld met tribune, dus je kunt ons niet missen!

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha