Wijk bij Duurstede, 22 april 2018. Een rustig tochtje op de Kromme Rijn of liever golven en wind trotseren op de Lek? Varen met een kano is een manier bij uitstek om sportief van vrijheid en natuur te genieten. Op vier achtereenvolgende zaterdagen in mei en juni kun je bij Kanovereniging Dorestad op een verantwoorde en veilige manier de basistechnieken van het kanovaren leren. Door het goed aanleren van de juiste techniek beleef je gegarandeerd meer plezier aan het kanovaren en kun je, na wat oefening, heel wat uitdagingen aan.

Kromme Rijn

De introductiecursus is vooral bedoeld voor mensen die overwegen lid te worden van onze kanoclub en vindt plaats op zaterdag 12, 19 en 26 mei en 2 juni. De eerste drie cursusdagen starten om 12.30 uur bij ons gezellige clubgebouw aan de Kromme Rijn (Leemkolkweg 18, Werkhoven). De cursus wordt gegeven op de Kromme Rijn en op de Gravenbol, een dode arm van de Lek. Op de laatste cursusdag kun je al het geleerde in praktijk brengen tijdens een tocht over de Kromme Rijn naar Theehuis Rhijnauwen. De cursus is uitermate geschikt voor de beginnende kanoliefhebber. Het is niet noodzakelijk dat je al eerder hebt gevaren of dat je over een bijzondere conditie beschikt. Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom is het wél noodzakelijk dat je de zwemkunst machtig bent. Je kunt ook samen met je kind(eren) tussen de 10 en 14 jaar de cursus volgen. Vanaf 14 jaar kunnen kinderen zelfstandig deelnemen. Onder leiding van onze enthousiaste en ervaren instructeurs leer je de basistechnieken van het kanovaren.

Kosten

Enthousiast geworden? Reageer snel, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! De kosten voor de complete cursus van vier dagdelen bedragen slechts € 40,- en voor kinderen onder de 14 jaar € 20,-. Dit is inclusief het gebruik van het benodigde materiaal. Meer informatie vind je op onze website www.kvdorestad.nl of stuur een Email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan ontvang je meer informatie. Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha