Cothen, 2 april 2018. De eerste twintig minuten was het over en weer wat aftasten. SVF zette vroeg druk op de bal. De eerste echte kans was voor Lienden. Een schot van een van hun spitsen ketste af op de lat en SVF kwam goed weg. SVF was echter de ploeg die de score opende. Een prachtige aanval over drie schijven. Julian Heijmans  op Freek Scherpenzeel, die op zijn beurt  Rik van der Mispel bediende die SVF op 1-0 bracht.

Nog geen vijf minuten later een voorzet van Julian vanaf rechts. Rik kwam net iets te kort om met zijn hoofd af te ronden, maar Sander Mocking  had weinig moeite om SVF op 2-0 te brengen. Met 2-0 gaan rusten zou natuurlijk prachtig zijn, maar hier was in de 40e minuut veel kunst en vliegwerk voor nodig. Een geweldige schermutseling in het strafschopgebied van SVF, maar uiteindelijk stond Justin Schoonderwoerd op de juiste plaats om, op de van hem bekende wijze, de bal weg te rammen.

De eerste twintig minuten van de 2e helft wist SVF nog stand te houden. Lienden liet zien, dat zij op de derde plaats staan en SVF kon het niveau van de 1e helft niet meer laten zien. Rigino Odijk had inmiddels plaats gemaakt voor Martin Oostveen. Kort achter elkaar kreeg SVF twee doelpunten tegen. In de 25e en 28e  minuut . Aan beide doelpunten ging wat onoplettendheid vooraf bij de achterhoede van SVF.

Een tweede wissel van SVF kwam in het veld. De A- junior Freek Scherpenzeel maakte plaats voor Wesley Nagel. Lienden werd steeds sterker en begreep  dat een overwinning haalbaar was. In 35e minuut werd een vrije schop, van Lienden, door niemand aangeraakt. Hierdoor kwam Lienden op voorsprong  2-3. Hierna kreeg Lienden nog een penalty, maar deze werd keurig gehouden door Erwin. De overigens goed leidende scheidsrechter liet bij een overtreding op Sander door spelen, waardoor een speler van Lienden alleen op Erwin af kon gaan en de stand op 2-4 wist te brengen.

a.s. Zaterdag  7 april speelt SVF de uitwedstrijd tegen DVSA.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha