Wijk bij Duurstede 5 maart 2018. Op zaterdag 3 maart hebben de leden van Karateschool Shiai-jo mee gedaan aan het Interclub Kampioenschappen Internationaal te Berkel en Roderijs.

Beginners

Interclub Kampioenschappen Internationaal is een toernooi waar beginnende vechters aan mee kunnen doen om te proeven hoe het is om te vechten op een toernooi. Shiai-Jo was met een 6-tal deelnemers vertegenwoordigd op dit internationaal toernooi met diverse deelnemers uit binnen- en buitenland. Voor Shiai-jo streden de volgende leden mee! Suus, Elise, Mansour, Yousef, jade en Rick. Voor, Suus, Elise en Jade was dit hun eerste Match making voor beginnende vechters. Bij een match making toernooi worden twee vechters bij elkaar gezocht, op leeftijd, lengte en gewicht en ervaring. Dit allen om een beginnende vechter te laten proeven hoe het is om aan een toernooi mee te doen.

Resultaten

De inspanningen voor Suus, Elise, Mansour, Yousef, jade werden beloond, met een mooie 2e plaats in hun eigen gewichtsklasse. Rick deed voor de derde keer mee aan een toernooi, hij had ook een tegenstander die voor de derde keer deelnam. Na een spannende partij, waarbij er technisch goed door beide heren werd gevocht, werden de inspanningen van Rick beloond, met een mooie 1e plaats in zijn gewichtsklasse. Voor de deelnemers van Shiai-Jo was het een lange maar spannende dag. Waarbij veel is geleerd en iedereen weer een ervaring rijker is. Mocht u ook willen ervaren wat karate is, dan bent u welkom! Kijk voor meer info op www.shiai-jo.nl of volg ons op Facebook

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha