Langbroek, 25 februari 2018. Een wedstrijd die helaas maar tweeënvijftig minuten duurde. SVL had zo naar de hervatting van de competitie uitgekeken. Met John van Loen als nieuwe trainer die in korte tijd veel van zijn energie in de groep had weten over te brengen.

De eerste helft liep al zo anders dan men gehoopt had. Al na twaalf minuten keek SVL tegen een achterstand aan. Maar toen leek het er even op dat onze mannen wakker geschud waren want er volgen zowaar een paar snelle en prima aanvallen. Helaas kwam daar geen doelpunt uit, dat viel wel aan de andere kant in de 29e minuut en daar kleefden wel enige slordigheden aan van SVL-kant. En ook bij het vallen van doelpunt nummer drie, tien minuten daarna, kon men de hand in eigen boezem steken; het werd de tegenstander namelijk wel erg gemakkelijk gemaakt om er 0-3 van te maken. Dat was dan ook de trieste stand waarmee gerust ging worden.

De tweede helft duurde precies zeven minuten toen Danny Kuijer een gele kaart kreeg voor een overtreding. Wat er toen gebeurde bleef voor ons toeschouwers een raadsel. Er was voor de dug-out van SVL plotseling een opstootje dat zodanig uit de hand bleek te lopen dat de scheidsrechter, de heer Vink, de wedstrijd staakte.

Wat of wie de schuldige was weten we niet. Alleen dat er een teammanager van LRC een rode kaart gepresenteerd kreeg.

Wat de gevolgen van dit alles zijn, zullen we moeten afwachten.

We begonnen en eindigden zo: Paul Emons – Roben Schenk – Rik van Leeuwen – Bastin Hofman – Danny Kuijer – Walter Cremers - Martijn Verkerk – Robin Janssen – Alex van Eem – Mitchel de Vaal – Willem Baaij. Volgende week zaterdag gaan we naar het altijd zo vredige Woudenberg. Aanvang half drie.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha